Politica de confidentialitate

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, vrem sa va informam ca organizatia noastra necesita datele personale (nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon, CNP, serie si numar de buletin, adresa) in vederea inscrierii si participarii la cursurile sau evenimentele la care va inscrieti precum si pentru a va tine la curent cu evenimentele noastre.

Prin inregistrarea pe pe site-ul nostru va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre Asociatia Montessori Institute of Bucharest (AMIB).

AMIB  garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale, dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: București, Sector 1, Strada Dragoslavele, Nr. 2-4, Etaj 1, cod postal 011024