Contact Details

  • Leadership conștient în clasele de copii
  • Montessori Institute of Bucharest
  • Bucharest
  • Romania
  • +40 741 247 253

Leadership conștient în clasele de copii

În calitate de adulți care interacționează în fiecare zi cu copiii, înțelept ar fi dacă am îndrăzni să eliminăm din ecuația educațională distanța interpersonală și indiferența emoțională, care constituie reacția naturală a multora dintre noi atunci când interacționează cu un grup mai mare de oameni. Însă o școală merită văzută ca un trib sau ca un orășel mai mic, nu ca o metropolă plină de necunoscuți. Iar pentru a transforma cu adevărat atmosfera emoțională a școlii, este important să începem din clasele de elevi, acolo unde adevărații lideri sunt cadrele didactice. Folosesc eticheta de „lider“ atunci când fac referire la persoane care își asumă responsabilitatea de a descoperi potențialul în oamenii pe care-i au în față și în procesele pe care le coordonează, dar și care dau dovadă de curajul necesar pentru a dezvolta acest potențial.

Despre ce face și ce nu face un lider conștient, dar mai ales despre cum putem transforma clasa de copiii într-un cadru sigur de interacțiune, vă invităm să vorbim pe 5 noiembrie, la un nou seminar, în cadrul Montessori Institute of Bucharest

GÁSPÁR GYÖRGY este psiholog clinician, psihoterapeut relațional. Din 2009, este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și, din 2011, este cofondator al conceptului Pagina de Psihologie. Este autorul cărților Copilul invizibil (Editura Curtea Veche Publishing, 2016) și Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații (Editura Povești de Păpădie, 2017). De mai bine de un deceniu își canalizează energia către cultivarea sănătății relaționale și, din 2013, a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

Prețul: 50 RON/persoană. 

Data: marți, 5 noiembrie, ora 18.

Seminarul se va desfășura în limba română și se adresează în special educatorilor și învățătorilor. De asemenea, sunt bineveniți și administratorii de grădinițe.

Locație: sediul Montessori Institute of Bucharest din București, Sector 1, Str. Dragoslavele nr. 2-4, etaj 1.

Înscrieri: vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa curs@institutulmontessori.ro.