Contact Details

  • Petrecere de Crăciun pentru educatori și învățători
  • Montessori Institute of Bucharest
  • Bucuresti
  • Romania
  • 0741 247 253

Petrecere de Crăciun pentru educatori și învățători

Dupa tot lucrul intens la clasa cu copiii, meritati o sarbatoare aleasa. In luna decembrie organizam pentru voi o mica petrecere la MIB cu ocazia Craciunului, in liniste, cu ceai, vin fiert (cu scortisoara si coaja de portocala neaparat) si cozonac, cu colinde si cu lucru de mana. Pe principiul ca din cand in cand si pentru noi, adultiithe peace of mind is hand made :).
Iata, asadar, un bun prilej de a ne intalni unii cu altii si de a lucra cu mainile ca la gura sobei, fara graba, fara dead-line si fara stress. Povestim, ne bucuram unii de altii si ne destindem. Nu dam afara nici masinile de cusut daca vreti sa invatati cum sa faceti niscai buzunare pentru cartonasele de limbaj de diverse feluri sau dosare pentru geografie. 
Vom avea si un mic atelier de origami povestit (cred ca nu chiar toata lumea stie povestea cu mosul si baba, dar care ii fascineaza pe copiii de toate varstele). Ne putem incinge si la joaca daca vreti idei de jocuri cu cantec si miscare. Orice alta scorneala este binevenita.
Lasam sa se intample lucrurile spontan, dar ne pregatim mediul si mintea cu voie buna. 
Pregatim si mici surprize care sa va faca sa va hliziti. Ce mai incolo si incoace, va fi frumos pentru ca suntem o comunitate aleasa!
Pentru acest eveniment este important sa confirmati prezenta pe email (curs@institutulmontessori.ro), ca sa stim sa ne pregatim pe indelete.
Va asteptam cu mult drag!

Locație: Montessori Institute of Bucharest, Piata Victoriei – Str Dragoslavele, Nr 2-4, Et 1

Participanți: Învățători Montessori

Înscrieri: Prin e-mail până pe 8 decembrie, ca sa stim câte căni pregătim  🙂