Contact Details

  • Serile Totul despre Mame, editia 26
  • Librăria Humanitas de la Cişmigiu
  • Bucuresti
  • Romania

Serile Totul despre Mame, editia 26

Educaţia copiilor este unul dintre subiectele care îi preocupă cel mai mult pe părinţii din ziua de azi. Începând din primele luni de viaţă ale celui mic, aceştia sunt atenţi la ce-i oferă copilului din punct de vedere nutritiv, afectiv şi cognitiv, la oamenii cu care intră în contact şi de la care are ce învăţa, la mediul care îl poate stimula din punct de vedere al dezvoltării lui, totul pentru a avea un copil care să-şi atingă potenţialul. Dar, câteodată, părinţii uită de nevoile reale ale copilului şi de faptul că el poate fi o altfel de persoană decât cea proiectată de ei.

Pentru a înţelege mai bine ce tip de educaţie ar trebui să luăm în calcul în ceea ce-l priveşte pe copilul nostru, o vom avea în mijlocul nostru la ediţia de februarie a Serilor TOTUL DESPRE MAME pe Mariana Uliţă, Director Montessori Institute of Bucharest şi co-fondator al Asociației pentru Dezvoltarea Educației Montessori în România. Aceasta, pornind de la cartea „Parenting Necondiţionat”, de Alfie Kohn, ne va vorbi despre „Educaţia cu blândeţe, o educaţie care dă roade”. Volumul captează multe principii ale educaţiei Montessori şi este, la fel ca metoda construită de pedagogul italian Maria Montessori, un susținător al educaţiei cu blândeţe.

Atelierul pentru copii va fi derulat de Artelier D, Proiecte pentru copii, care va veni cu tot felul de surprize creative pentru cei mici.

Intrarea la Serile TDM este gratuită, în limita a 60 de locuri disponibile.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa TOTUL DESPRE MAME

 

870x470.26