Update COVID-19 de la AMI

Luni 6 aprilie 2020
Am dori să mulțumim comunității noastre AMI pentru toată munca pe care o depun pentru a ajuta copiii să experimenteze în continuare o abordare Montessori pentru învățare chiar și atunci când „mediile pregătite” sunt casele lor. Să le mulțumim tuturor profesorilor și școlilor care innoata in ape necuoscute în timp ce își petrec timpul cercetând și regândind cum să ofere o abordare de sprijin Montessori familiilor, fără a se aștepta ca aceștia să reproducă o „școală” și părinților care, de asemenea, sunt angajați în acest proces cu copiii lor în acestă perioadă extraordinară. Mulțumim tuturor organizațiilor Montessori, centrelor de pregătire, societăților afiliate și persoanelor fizice care împart resurse valoroase cu comunitățile lor.
 
Continuăm să căutăm modalități de a sprijini pe cei care participă în prezent la cursurile AMI din întreaga lume și să răspundem nevoilor celor care se confruntă cu provocări diferite din cauza impactului COVID-19 în comunitățile lor.
 
AMI comunică în mod regulat cu formatorii AMI și centrele de formare pentru a răspunde circumstanțelor în schimbare pentru livrarea cursurilor din cauza impactului pandemiei COVID-19. În ceea ce privește cursurile viitoare, unele cursuri sunt amânate, altele au mutate fost parțial online, iar altele progresează în diverse formate mixte. Orice ajustări făcute pentru cursuri în această perioadă de pandemie au fost aprobate de AMI.

Dacă aveți întrebări despre cursurile noastre curente sau în desfășurare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail corespunzătoare: pentru cursurile de educatori AMI diplomas@montessori-ami.org și pentru cursurile de asistenti AMI: certificates@montessori-ami.org.